Φιλοσοφία

Η μεγάλη οικονομική κρίση στην χώρα μας κατέστρεψε περιουσίες, ανθρώπινες καριέρες και δικαιώματα εργασίας. Η κρίση διέλυσε οικογένειες και έσβησε κάθε ελπίδα για το μέλλον, η ευημερία αποτελεί παρελθόν. Η τελευταία περίοδος της κρίσης δημιουργεί τον κίνδυνο να εξαθλιώσει κάθε άνδρα ή γυναίκα οφειλέτη που βρέθηκε να χρωστάει στο Δημόσιο στις τράπεζες ή σε τρίτους.

Ακίνητα και επιχειρήσεις  που κινδυνεύουν να οδηγηθούν ή βρίσκονται σε διαδικασία πλειστηριασμού από Τραπεζικά Δάνεια, οφειλές στο Δημόσιο και στα Ασφαλιστικά Ταμεία συχνά καταλήγουν σε εξευτελιστικές τιμές πώλησης. Οι δανειολήπτες συχνά βρίσκονται σε άρνηση την οποία ακολουθεί η απελπισία όταν χάνουν τους κόπους μιας ζωής και αυτή η απελπισία τους οδηγεί σε παράλυση και παθητική αποδοχή των τετελεσμένων.

Η  μοιρολατρική παράδοση στο αναπόφευκτο είναι η χειρότερη όλων των λύσεων.  Ως τώρα όμως ένας εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης του πλειστηριασμού (ταυτόχρονα με όποιες άλλες νομικές και πολιτικές ενέργειες) ώστε να μην εξευτελιστεί η αξία του σπιτιού, του γραφείου, του καταστήματος ή άλλης επιχειρηματικής μονάδας είναι κάτι που απουσίαζε σαν δυνατότητα.

Αυτό το κενό έρχεται να γεμίσει η πλατφόρμα TRUSTDEAL με το να προσφέρει την δυνατότητα για έγκαιρη διερεύνησης για εξασφαλισμένη ρευστοποίηση η οποία είναι αναγκαία ενέργεια όταν ο δανειολήπτης βεβαιώνεται πως οδηγείται σε αδιέξοδο!  Έτσι οι δανειολήπτες είναι  προετοιμασμένοι για λύσεις ζωής όταν οι διαπραγματευτικοί αγώνες τους φθάνουν στο τέλος χωρίς ευτυχές αποτέλεσμα!

Πιστεύουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο κόσμο, αλλά μόνο αν αγκαλιάσουμε τη γνώση του παρελθόντος, και να διδαχθούμε από αυτή. Έτσι μπορεί η γνώση να μας οδηγήσει σε ένα νέο κόσμο της ελευθερίας και της ελευθερίας από την χειραγώγηση των κυβερνήσεων.

Οι  Έλληνες πολίτες αν δράσουν ενωμένα έχουν την δύναμη να αναστρέψουν τις συνθήκες πως ως τώρα τους παρουσιάζονται ως δεδομένες, μια δύναμη που ως τώρα μένει ανεκμετάλλευτη. Η πλατφόρμα TRUSTDEAL αποτελεί το σημείο συνάντησης πολιτών με ανάγκη καθοδήγησης ή στήριξης και την αφετηρία ενεργοποίησης αυτών που έχουν διάθεση να προσφέρουν. Με την βοήθεια της τεχνολογίας γίνεται πράξη το όραμα της ενωμένης δύναμης των ενεργών πολιτών!

Πιο συγκεκριμένα, βάσει της ανάλυσης των κοινωνικών αναγκών της εποχής μας, έχουμε εντοπίσει 3 βασικούς άξονες δραστηριοτήτων η στήριξη των οποίων μπορεί να οδηγήσουν σε πραγματικό όφελος την Ελληνική κοινωνία και οικονομία!

Αυτοί οι άξονες είναι:

1. Η διευκόλυνση των ιδιοκτητών ακινήτων και επιχειρήσεων που είναι συνδεδεμένα με κόκκινα δάνεια

2. Η προσφορά μέσω εθελοντισμού

3. Η στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

 

Διευκόλυνση των ιδιοκτητών ακινήτων και επιχειρήσεων που είναι συνδεδεμένα με κόκκινα δάνεια

Αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα χιλιάδες ακίνητα και επιχειρήσεις συνδέονται με κόκκινα δάνεια και βρίσκονται σε πορεία προς τον πλειστηριασμό. Την ίδια στιγμή, η έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με τους πλειστηριασμούς οδηγεί σε συρρίκνωση της αγοραίας αξίας τους σε αξία ταχείας εκποίησης, με αποτέλεσμα την ευτελή εκποίηση περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν με κόπους και βάσανα ζωής.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η ουσιαστική διαχείριση του χαρτοφυλακίου των χιλιάδων ακινήτων που συνδέονται με κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα είναι τεράστιας σημασίας για την χώρα μας! Θα συμβάλει στην μείωση της υπερχρέωσης των ιδιοκτητών, μείωση των επιπτώσεων στα πιστωτικά ιδρύματα και σε ανάκαμψη της κτηματαγοράς και στην βελτίωση του επενδυτικού κλίματος.

Η πλατφόρμα TRUSTDEAL δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα του συνδυασμού τεχνογνωσίας και εμπειρίας χρόνων σχετικά με την αξιοποίηση ακινήτων και της γνώσης ότι είναι δυνατόν και αναγκαίον να υπάρξει επιτέλους διαφύλαξη της αξίας των ακινήτων και των επιχειρήσεων των δανειοληπτών ενώ θα διευκολύνει και την αξιοποίηση τους με ευνοϊκούς όρους για πωλητές και αγοραστές.

 

Προσφορά μέσω εθελοντισμού

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που έχει την διάθεση να προσφέρει όμως δεν ξέρει από που να αρχίσει και που να απευθυνθεί και ενδεχομένως δεν ξέρει πως να έρθει σε άμεση επαφή με ανθρώπους που έχουν ανάγκη την προσφορά του.

Η πλατφόρμα TRUSTDEAL ευελπιστεί να αποτελέσει το σημείο συνάντησης των παραπάνω ανθρώπων και να τους δώσει την δυνατότητα να δράσουν ανεξάρτητα από πάσης φύσεων οργανώσεις αλλά σαν άνθρωπος  προς άνθρωπο,  με μοναδικό γνώμονα την διάθεση της προσφοράς.

Μέσω του TRUSTDEAL οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές ή δωρητές μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τους τελικούς αποδέκτες έτσι ώστε να είναι σίγουροι για το πραγματικό αποτέλεσμα των δράσεων τους.

 

Στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν εξαιρετικές επιχειρηματικές ιδέες από δραστήριους νέους ανθρώπους. Αυτό που απουσιάσει έντονα είναι η δυνατότητα χρηματοδότησής των ιδεών ενώ οι τράπεζες δύσκολα στηρίζουν νέες επιχειρηματικές κινήσεις. Αποτέλεσμα είναι κάθε φιλόδοξη δραστηριότητα να παραμένει στα αζήτητα, το αξιόλογο δυναμικό της Ελλάδας να εγκαταλείπει την χώρα με απογοήτευση ενώ συγχρόνως χάνονται ευκαιρίες για δημιουργία νέων, κερδοφόρων επιχειρήσεων, θέσεων εργασίας και αναβίωση της Ελληνικής οικονομίας! 

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αυτοί που έχουν διάθεση να στηρίξουν  κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο και επιθυμούν να επενδύσουν σε μια επιχειρηματική ιδέα που θα τους αποφέρει κέρδη ενώ συγχρόνως θα βοηθάνε έμπρακτα την οικονομία της Ελλάδας.

Η πλατφόρμα TRUSTDEAL ευελπιστεί να αποτελεί το σημείο συνάντησης όπου οι νέες επιχειρηματικές κινήσεις θα βρουν την στήριξη που τους αξίζει οδηγώντας σε κερδοφόρες δραστηριότητες!

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας TRUSTDEAL έναντι σελίδων μεσιτικού ενδιαφέροντος

Όλα τα ακίνητα που είναι αναρτημένα στην πλατφόρμα TRUSTDEAL συνοδεύονται  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από αξιολόγηση εκτιμητή. Έτσι η διαδικασία της αγοραπωλησίας γίνεται υπό  συνθήκες απόλυτης διαφάνειας ως προς την πραγματική αξία του ακινήτου. Επιπλέον, στην πλατφόρμα TRUSTDEAL αναρτώνται κυρίως ακίνητα και επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένα με κόκκινα δάνεια ή που οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην υπερφορολόγηση. Οι πωλήσεις αυτών γίνονται υπό σαφώς πολύ καλύτερους όρους απ'ότι σε συνθήκες πλειστηριασμού. Παρόλα αυτά, λόγω της επείγουσας ανάγκης πώλησης τους, οι τιμές πώλησης είναι αρκετά ευνοϊκές για τον αγοραστή κι έτσι αποτελούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Την ίδια στιγμή από την τιμή πώλησης ωφελείται και ο ιδιοκτήτης καθώς του δίνεται η ευκαιρία να διαπραγματευτεί ο ίδιος την πώληση του ακινήτου του προτού αυτό χάσει κάθε αξία.