Ενοικίαση Ακινήτων

Η Μονάδα Ελληνικής Φιλοξενίας αξιοποιεί κάθε ακίνητο που μπορεί να αποφέρει εισόδημα από τον τουρισμό.

Έχεις ακίνητο σε πόλη ή σε τουριστική περιοχή; Μπορείς να έχεις εισόδημα!

Γίνε συνεργάτης της Μονάδας Ελληνικής Φιλοξενίας ή απλώς διέθεσε το διαμέρισμα την γκαρσονιέρα και το studio για να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδημα.

Αν λοιπόν διαθέτετε ένα ακίνητο που θα θέλατε να προβληθεί με σκοπό την ενοικίαση του τότε μπορέιτε να καταχωρήσετε στην πλατφόρμα μας το συγκεκριμένο ακίνητο ώστε να το προβάλουμε για να βρούμε τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διαικπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης

Με τον τρόπο αυτό επιμηκύνεται ο χρόνος προώθησης του ακινήτου και επιτυγχάνονται οι βέλτιστες τιμές απόκτησης εσόδων ή ακόμα και πώλησής του.
Ιδιαίτερα δε με την τουριστική αξιοποίηση επιτυγχάνεται αξιοπρεπές εισόδημα για τον ιδιοκτήτη.

Δηλώστε το ακίνητό σας για να ελέγξουμε την δυνατότητα αξιοποίησης από την Μονάδα Ελληνικής Φιλοξενίας.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων (διαμέρισμα, εξοχικό, βίλα κ.α.),  που υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Η χρήση της πλατφόρμας συμβάλει στην προβολή των ακινήτων σας, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών και είναι ένας εύκολος τρόπος να εκμεταλλευθεί οικονομικά ο χρήστης τον χώρο του